search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:57
MENU CLOSE

Χαμός από το ΣΔΟΕ

15.03.2010 11:02
oldphotos127167456875.jpg

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες μέρες στον χώρο της HELLEXPO στη Θεσσαλονίκη, όταν την«έπεσαν» ΣΔΟΕ και ΙΚΑ μαζί στον χώρο της έκθεσης για να κάνουν έλεγχο αν υπάρ­χουν ανασφάλιστοι εργαζόμενοι και οικονομικούς ελέγχους.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες μέρες στον χώρο της HELLEXPO στη Θεσσαλονίκη, όταν την«έπεσαν» ΣΔΟΕ και ΙΚΑ μαζί στον χώρο της έκθεσης για να κάνουν έλεγχο αν υπάρ­χουν ανασφάλιστοι εργαζόμενοι και οικονομικούς ελέγχους. Το δράμα στην υπόθεση – αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις – είναι ότι συστηματικά, τόσο από την HELLEXPO όσο και από τις εταιρείες φύλαξης, παραβιάζεται η εργατική και φορολογική νομοθεσία. Σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι της έκθεσης «νοικιάζονται» ως σεκιουριτάδες και δουλεύουν ανασφάλιστοι, γι  αυτό άλλωστε με το που πήραν χαμπάρι τους ελέγχους άρχισαν να τρέχουν μέσα στην έκθεση για να κρυφτούν. Οι κακές γλώσσες λένε ότι μέχρι και στην Εγνατία έφθασαν κάποιοι τρέχοντας, ενώ επιστρατεύθηκαν ακόμη και διευθυντές για να καθίσουν στην είσοδο να κόβουν εισιτήρια. Ευρώπη η χώρα μας…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15