search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:18
MENU CLOSE

Ένας ήρεμος άνθρωπος…

15.03.2010 11:03
oldphotos127167458773.jpg

Σοβαρός, μετρημένος και κυρίως ειλικρινής εμφανίζεται στις δηλώσεις του ο επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας. Ο ίδιος επισημαίνει ότι σύσσω­μες οι ελληνικές τράπεζες πρέπει να στηρίξουν τις επόμενες εκδόσεις ελληνικών ομολόγων και επισημαίνει ότι τα spreads δανεισμού θα υποχωρήσουν το επόμενο διάστημα.

Σοβαρός, μετρημένος και κυρίως ειλικρινής εμφανίζεται στις δηλώσεις του ο επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας. Ο ίδιος επισημαίνει ότι σύσσω­μες οι ελληνικές τράπεζες πρέπει να στηρίξουν τις επόμενες εκδόσεις ελληνικών ομολόγων και επισημαίνει ότι τα spreads δανεισμού θα υποχωρήσουν το επόμενο διάστημα. Μάλιστα στο πρόσωπο του Σάλλα η κυβέρνηση βρήκε ανέλπιστο σύμ­μαχο. Ο ίδιος επισημαίνει ότι είναι εύκολη η κριτική για την αργοπορία των μέτρων, αφού η νέα κυβέρνηση, όπως λέει, έπρεπε πρώτα να εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται και μετά να αποφασίσει. Είναι ίσως ο μόνος που προσπαθεί συστηματικά να εξανθρωπίσει -όσο γίνεται -την ιδιότητα του τραπεζίτη, μιλώντας απλά, κατα­νοητά και χωρίς να ξεχνά ότι οι ‘Ελληνες μικρομεσαίοι πλήττονται σκληρά από τα μέτρα. Κι αυτές τις δύσκολες ώρες ο τόπος χρειάζεται την ανθρωπιά, αφού πήξαμε στους άκαμπτους και δυσκοίλιους οικονομολόγους που μας κουνάνε το δάχτυλο…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:16