search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:28
MENU CLOSE

Διέρρηξαν το σπίτι του Σόιμπλε

20.11.2012 08:17

Διάρρηξη έγινε στο σπίτι του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στις αρχές του μήνα, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Berliner Morgenpost και «έκαναν φτερά» ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.

Διάρρηξη έγινε στο σπίτι του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στις αρχές του μήνα, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Berliner Morgenpost και «έκαναν φτερά» ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.

To περιστατικό, όπως αναφέρει η εφημερίδα, συνέβη στις 7 Νοεμβρίου μεταξύ 18:00 και 21:00. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, που επικαλέστηκε η εφημερίδα, αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβάν, ενώ το υπουργείο Οικονομικών περιορίστηκε στο ότι δεν σχολιάζει θέματα ασφάλειας.

Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα, υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας χαρακτήρισε ως «κραυγαλέο πρόβλημα ασφάλειας το γεγονός», αν και δεν είναι ξεκάθαρο εάν οι δράστες γνώριζαν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ενώ το ίδιο στέλεχος τόνισε: «Ο κ. Σόιμπλε σίγουρα έχει δίπλα του καλό προσωπικό ασφαλείας. Αλλά θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση να πρόκειται για κάποιον ψυχοπαθή».
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, που έλειπε από το σπίτι του την ώρα του συμβάντος, έχει ζητήσει ρητά να μην υπάρχει μόνιμη φύλαξη στο σπίτι του παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε πέσει στο παρελθόν θύμα επίθεσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24