search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:12
MENU CLOSE

Προσπάθειες για εκεχειρία στη Γάζα

21.11.2012 07:37
Προσπάθειες για εκεχειρία στη Γάζα - Media

Στον αέρα παραμένει η ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, καθώς συνεχίζονται για όγδοη ημέρα οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα.

Στον αέρα παραμένει η ειρηνευτική συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, καθώς συνεχίζονται για όγδοη ημέρα οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα.
 
Πάνω από 140 εκτιμώνται οι νεκροί Παλαιστίνιοι από την αρχή του αιματοκυλίσματος στη Γάζα, ενώ στους πέντε αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών Ισραηλινών.
 
Η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Τετάρτης τις επαφές της στην Ιερουσαλήμ, ενώ στελέχη της Χαμάς κατηγόρησαν τη νύχτα το Ισραήλ ότι δεν ανταποκρίθηκε σε προτάσεις για παύση πυρός.
 
Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανέφεραν ότι η εκεχειρία είχε «κολλήσει» εξαιτίας «καθυστέρησης της τελευταίας στιγμής μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς».
 
Σύμφωνα με τους ανταποκριτές του BBC στη Γάζα, τις πρώτες πρωινές ώρες ακούστηκαν ισχυρές εκρήξεις , ενώ ακολούθησαν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος.
 
Χάκερ κατά Ισραηλινών
 
Χάκερ επιτέθηκαν στη σελίδα Facebook και Twitter του αναπληρωτή πρωθυπουργού του Ισραήλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:10