search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Ευθύνες εργολάβων…

29.03.2010 10:26
oldphotos127167474667.jpg

Φρέσκο πράγμα: Ευθύνες στις εταιρείες που κατασκευάζουν τα έργα στα Τέμπη ρίχνει για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ο αρμόδιος υφυπουργός Γ. Μαγκριώτης, σε πρόσφατη κοινοβουλευτική του απάντηση προς τον Κ. Γκιουλέκα:

Φρέσκο πράγμα: Ευθύνες στις εταιρείες που κατασκευάζουν τα έργα στα Τέμπη ρίχνει για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ο αρμόδιος υφυπουργός Γ. Μαγκριώτης, σε πρόσφατη κοινοβουλευτική του απάντηση προς τον Κ. Γκιουλέκα: «Η άρση των επικινδυνοτήτων στην κοιλάδα των Τεμπών αποτελούσε συμβα­τική υποχρέωση του Παραχωρησιούχου και έπρεπε να έχει συντελεστεί μέχρι 5-3-20og. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και υπάρχουν ευθύνες. Με βάση εκτίμηση ειδικών επιστημόνων, τα Τέμπη μπορούν να δοθούν στην κυκλοφορία πριν από το Πάσχα και αυτός είναι ο στόχος μας». Και σημειώνει ότι «παρά την καθυστέ­ρηση στην έναρξη των εργασιών άρσης των επικινδυνοτήτων εκ μέρους της κα­τασκευής κοινοπραξίας και των κακών καιρικών συνθηκών που μεσολάβησαν, οι εργασίες προχώρησαν κανονικά και με γοργούς ρυθμούς. Σήμερα τα Τέμπη είναι πολύ πιο ασφαλή από πριν τις καταπτώσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 20:06