search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Έκρηξη βόμβας στο κέντρο του Τελ Αβίβ

21.11.2012 10:51
Έκρηξη βόμβας στο κέντρο του Τελ Αβίβ - Media

Αιματηρή έκρηξη στο Τελ Αβίβ με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματίες. Ο εκπρόσωπος της Χαμάς επαίνεσε τη βομβιστική επίθεση, όμως δεν ανέλαβε την ευθύνη γι' αυτή.

Αιματηρή έκρηξη στο Τελ Αβίβ με πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματίες. Ο εκπρόσωπος της Χαμάς επαίνεσε τη βομβιστική επίθεση, όμως δεν ανέλαβε την ευθύνη γι' αυτή.

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς Fawzi Barhoum δήλωσε πως η  έκρηξη στο Τελ Αβίβ «είναι φυσικό αποτέλεσμα της ισραηλινής επίθεσης» – «το Ισραήλ, σκοτώνοντας παλαιστίνιους αμάχους, προκαλεί αυτές τις συνέπειες και είχαμε προειδοποιήσει. Αν το Ισραήλ συνεχίσει την επίθεση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά», πρόσθεσε.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί από αγνώστους σε αστικό λεωφορείο στο Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον 15 τραυματίες, οι οποίοι βρίσκονταν σε στάση. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα στο λεωφορείο, ευτυχώς όμως εκείνη την ώρα ήταν άδειο, ενώ η αστυνομία με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «τρομοκρατική επίθεση».

Φωτογραφίες στην ισραηλινή τηλεόραση δείχνουν ένα λεωφορείο τυλιγμένο σε καπνούς και με σπασμένα παράθυρα στο κέντρο του Τελ Αβίβ.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:09