search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:01
MENU CLOSE

Μπερδέματα….

29.03.2010 10:31
oldphotos127167478270.jpg

Νέα μπερδέματα για τη Νέα Δημοκρατία, μετά την«αυθόρμητη» ανακοίνωση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στη Θεσσα­λονίκη.

Νέα μπερδέματα για τη Νέα Δημοκρατία, μετά την«αυθόρμητη» ανακοίνωση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στη Θεσσα­λονίκη. Είναι ο δεύτερος νυν δήμαρχος, μετά τον Νικήτα Κακλαμάνη στην Αθήνα, που δεν περί μένει το επίσημο χρίσμα από τη Ρηγίλλης και δημιουργεί τετελεσμέ­να. Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς θα αντιδράσει ο Αντώνης Σαμαράς που θα ήθελε ανανέωση και στους δύο μεγάλους δήμους. Και καλά στην Αθήνα, η δυσκολία είναι μεγαλύτερη, όχι τόσο λόγω της μεγάλης νεοδημοκρατικής πληγής που θα ανοίξει, όσο επειδή ο Νικήτας έχει εγκαταλείψει την κεντρική πολιτική σκηνή με στόχο δύο θητείες στον δήμο. Ο Παπαγεωργόπουλος είναι ήδη στη δεύτερη θητεία του και θεωρείται «ψιλοκαμένος»… Μάλλον για Βατερλώ πάει η Ν.Δ. στις δημοτικές-περι­φερειακές εκλογές…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58