search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:26
MENU CLOSE

Έκανε σεξ με… τον σκελετό

23.11.2012 18:07
Έκανε σεξ με… τον σκελετό - Media

Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει για περιπτώσεις νεκροφιλίας και όλοι ξέρουμε ότι της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος αλλά η είδηση από τη Σουηδία ξεπερνάει όλες τις προηγούμενες.

Κατά καιρούς έχουμε διαβάσει για περιπτώσεις νεκροφιλίας και όλοι ξέρουμε ότι της γυναίκας η ψυχή είναι μια άβυσσος αλλά η είδηση από τη Σουηδία ξεπερνάει όλες τις προηγούμενες.
 
Μια 37χρονη συνελλήφθη στο Γκέτεμποργκ με την κατηγορία της σεξουαλικής δραστηριότητας με έναν σκελετό. Η αστυνομία εισέβαλλε στο διαμέρισμα της κυρίας μετά από καταγγελίες γειτόνων για περίεργους θορύβους και ύποπτη δραστηριότητα και βρήκε ένα σωρό (κυριολεκτικά) ευρήματα.
 
Έναν ολόκληρο σκελετό αλλά και κρανία και οστά από άλλους μακαρίτες. Μαζί cd Rom και dvd με τους διόλου κρυφούς τίτλους «Νεκροφιλία» και «Η πρώτη μου φορά» αλλά και φωτογραφίες της γυναίκας να δοκιμάζει να φτάσει στην ηδονή χρησιμοποιώντας τον σκελετό.
 
Η εισαγγελέας χαρακτήρισε το θέαμα «ανήθικο και αποτρόπαιο» και άσκησε δίωξη και για πώληση ανθρώπινων οστών σε έναν (προφανώς εκκεντρικό) καλλιτέχνη στην Ουψάλα το καλοκαίρι.
 
 Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι αγόρασε τα οστά από το διαδίκτυο για «ιστορικούς λόγους».
 
Και η αλήθεια είναι ότι με αυτά θα περάσει σίγουρα στην ιστορία…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:25