search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:07
MENU CLOSE

Πάσχα με… ήλιο

31.03.2010 14:47

Η καλοκαιρία θα μας κάνει την τιμή και θα μας κρατήσει συντροφιά τις περισσότερες ημέρες του Πάσχα με μοναδική εξαίρεση την Μεγάλη Παρασκευή  που ενδεχομένως να μας κάνει λίγα… νερά.

Η καλοκαιρία θα μας κάνει την τιμή και θα μας κρατήσει συντροφιά τις περισσότερες ημέρες του Πάσχα με μοναδική εξαίρεση την Μεγάλη Παρασκευή  που ενδεχομένως να μας κάνει λίγα… νερά.

Με αρκετή ηλιοφάνεια θα γίνει η έξοδος των εκδρομέων τη Μεγάλη Πέμπτη. Σύμφωνα με την ΕΜΥ στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και στο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις 4-5 και τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, στα κεντρικά και νότια στους 22 και στην Κρήτη έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Μεγάλη Παρασκευή προβλέπονται τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Οι άνεμοι δεν αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγη πρόσκαιρη συννεφιά που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βορειοανατολικά θα είναι κατά τόπους αυξημένη. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 18 και στην υπόλοιπη χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή του Πάσχα –που μας ενδιαφέρει και άμεσα- προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγη πρόσκαιρη συννεφιά που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα είναι κατά τόπους αυξημένη. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε καλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 19 και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και τη Δευτέρα του Πάσχα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο ακόμα και θα φτάσει στα κεντρικά και νότια τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:03