search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:35
MENU CLOSE

Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών μέσα σε σχολείο

24.11.2012 07:46
Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών μέσα σε σχολείο - Media

Έφοδο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι δίπλα από το 4ο Λύκειο Κέρκυρας προκειμένου να συλλάβει παράνομους μετανάστες πραγματοποίησε η αστυνομία, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καταδιώκουν τους μετανάστες μέσα στο σχολείο.

Έφοδο σε εγκαταλελειμμένο σπίτι δίπλα από το 4ο Λύκειο Κέρκυρας, προκειμένου να συλλάβει παράνομους μετανάστες, πραγματοποίησε η αστυνομία με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να καταδιώκουν τους μετανάστες μέσα στο σχολείο.
 
Την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης το σχολείο βρισκόταν σε λειτουργία και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου η αστυνομία δεν είχε φροντίσει να λάβει μέτρα προστασίας των μαθητών ή να εκκενώσει το σχολείο.

Παράλληλα όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΑ Κέρκυρας η πρόεδρος του Συλλόγου υπήρξαν μαρτυρίες παιδιών στους γονείς τους για βίαιη συμπεριφορά σε έναν τουλάχιστον από τους μετανάστες, κάτι που πάντως η ίδια η ΕΛΑΣ διαψεύδει.

Από την πλευρά της αστυνομίας ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Κωνστάντης μιλώντας στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι η επιχείρηση έγινε μετά από καταγγελία πολίτη πως μετανάστες πλενόντουσαν γυμνοί δίπλα από το σχολείο και επέρριψε ευθύνες στο Σύλλογο Γονέων για τη στάση που κράτησε απέναντι στην αστυνομική επιχείρηση.
 
«Εκείνο που μας προβληματίζει όλους σαν αστυνομία είναι το γεγονός ότι έχει αναδειχθεί και έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις μία επιτυχημένη εκ του αποτελέσματος επιχείρηση της Αστυνομίας η οποία ήταν επιχείρηση ρουτίνας, συμβαίνει σε καθημερινή βάση αυτό το πράγμα, και δεν έχουν αναδειχθεί τα τόσα μύρια άλλα προβλήματα που υπάρχουν και στο δικό τους σχολείο αλλά και σε άλλα σχολεία όπως στο συγκεκριμένο σχολείο δεν υπήρξε η παραμικρή ανάδειξη του προβλήματος ότι δίπλα από την ώρα του μαθήματος, που έκαναν μάθημα τα παιδιά τους, διαβιούσαν παράνομοι μετανάστες. Και εμείς δεν τα βάζουμε με τους παράνομους μετανάστες διότι τους σεβόμαστε απόλυτα» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Κωνστάντης.
 
Τέλος δήλωσε ότι η αστυνομία είχε σχεδιάσει την επιχείρηση και δεν υπήρχε ούτε προκλήθηκε κανένας κίνδυνος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:31