search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Αήττητος και στην Τούμπα

26.11.2012 07:44

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ αν και ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και διατήρησε τη διαφορά από τον Δικέφαλο του Βορρά στους 8 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ αν και ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και διατήρησε τη διαφορά από τον Δικέφαλο του Βορρά στους 8 βαθμούς. Το γκολ για τους «ερυθρόλευκους» ο Τζιμπούρ στο 27ο λεπτό με ασύλληπτο σουτ και αφού ο Φουστέρ απέτυχε δύο φορές να «κλειδώσει» τη νίκη ήρθε στο 88’ ο μόνιμος σκόρερ του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης να φέρει την αναμέτρηση στα ίσα. Αξίζει να σημειωθεί πως η ατμόσφαιρα στις κερκίδες της Τούμπας ήταν αρκετά καλή χωρίς να ξεφύγει η κατάσταση εκτός από κάποια επεισόδια μικρής έκτασης ανάμεσα σε οπαδούς και ΜΑΤ πριν την έναρξη του αγώνα, έξω από το γήπεδο.
 
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Super League, ο Παναθηναϊκός γνώρισε για ακόμη ένα παιχνίδι την ήττα με 1-2 από τον Πλατανιά στα Χανιά αν και έχει αρκετά δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Αρετόπουλου. Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου στο πιο ωραίο παιχνίδι της αγωνιστικής ενώ Κέρκυρα και Βέροια έμειναν στο 1-1.     

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:01