search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:21
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση με προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις «6 Μέρες»

26.11.2012 08:29
Δημοσκόπηση με προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις «6 Μέρες»  - Media

Η καθημερινή εφημερίδα «6μέρες» κυκλοφορεί την Δευτέρα 26.11.2012 με μια δημοσκόπηση της Pulse RC, η οποία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η καθημερινή εφημερίδα «6μέρες» κυκλοφορεί την Δευτέρα 26.11.2012 με μια δημοσκόπηση της Pulse RC, η οποία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

● Ως προς την πρόθεση ψήφου καταγράφεται προβάδισμα 4,5% για τον ΣΥΡΙΖΑ, με παράλληλη σημαντική πτώση των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης σε ποσοστά πολύ χαμηλότερα από αυτά των εκλογών της 17ης Ιουνίου.


● Το ίδιο προβάδισμα διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην αναγωγή της πρόθεσης ψήφου με αναγωγή. Ελάχιστη η βελτίωση στις επιδόσεις των Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.

Επιπλέον η σημερινή δημοσκόπηση της Pulse RC εξετάζει ερωτήματα κρίσιμα για την επικοινωνιακή και πολιτική στρατηγική της κυβέρνησης παρουσιάζοντας εντυπωσιακά ευρήματα.

Αναφορά στη δημοσκόπηση κάνει και η γαλλική εφημερίδα L’Humanité στην ηλεκτρονική της έκδοση με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ, φαβορί των δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:20