search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:20
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΑ: Δέκα παιδιά νεκρά σε παιδική χαρά

26.11.2012 15:20
ΣΥΡΙΑ: Δέκα παιδιά νεκρά σε παιδική χαρά - Media

Δέκα παιδιά σκοτώθηκαν σε χωριό κοντά στη Δαμασκό, όταν κυβερνητικό αεροσκάφος έριξε βόμβα διασποράς στην παιδική χαρά όπου έπαιζαν. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Video είναι πολύ σκληρό.

Τραγικές σκηνές στη Συρία, όπου βόμβα διασποράς των κυβερνητικών δυνάμεων σκότωσε δέκα παιδιά την ώρα που έπαιζαν σε παιδική χαρά.
 
Σύμφωνα με ακτιβιστές κυβερνητικό μαχητικό αεροσκάφος έριξε τη βόμβα σε παιδική χαρά του χωριού Ντέιρ αλ-Ασαφίρ, ανατολικά της Δαμασκού. 
 
Το βίντεο που ακολουθεί και διέρρευσε στο Ίντερνετ είναι πολύ σκληρό καθώς δείχνει τα πτώματα των παιδιών στο έδαφος με τις μητέρες τους να θρηνούν πάνω από τις σορούς. 

Αμέσως μετά, το ρεπορτάζ του BBC για το θέμα.
 
«Κανείς από τους νεκρούς δεν ήταν πάνω από 15 ετών», δήλωσε ο ακτιβιστής Αμπού Κασέμ στο πρακτορείο Reuters. Πρόσθεσε ότι στην επίθεση τραυματίστηκαν 15 άτομα και επισήμανε ότι οι αντάρτες δεν βρίσκονταν μέσα στο χωριό, αλλά στα περίχωρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

Ακολουθεί το Video του BBC

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15