search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:33
MENU CLOSE

Χωρίς ΚΤΕΛ η Θεσσαλονίκη λόγω έλλειψης καυσίμων

26.11.2012 17:45
Χωρίς ΚΤΕΛ η Θεσσαλονίκη λόγω έλλειψης καυσίμων - Media

Δεν κυκλοφορούν από σήμερα τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη καθώς τα χρήματα του Ταμείου δεν επαρκούν για την αγορά καυσίμων.

Δεν κυκλοφορούν από σήμερα τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη καθώς τα χρήματα του Ταμείου δεν επαρκούν για την αγορά καυσίμων.
 
Οι μονές γραμμές στις οποίες εκτελούνται δρομολόγια είναι οι μαθητικές και η Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
 
Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Δημήτρης Μαργαριτόπουλος στο ΑΜΠΕ πρόκειται για μια κίνηση διαμαρτυρίας καθώς η έλλειψη καυσίμων έχει ακινητοποιήσει τα περισσότερα λεωφορεία.
 
«Είμαστε σε απόγνωση, φτάσαμε σε οριακό σημείο και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Καθημερινά εκτελούμε 5.000 χιλιόμετρα και ξοδεύουμε 3000 λίτρα πετρέλαιο. Μας οφείλει χρήματα ο ΟΑΣΘ το δημόσιο και οι δήμοι, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κινήσουμε τα αυτοκίνητα» ανέφερε ο Δ. Μαργαριτόπουλος.
 
Από την προηγουμένη εβδομάδα μειωθήκαν δραστικά τα δρομολόγια από 28 σε 10 ενώ πλέον δεν εκτελείται κανένα.
 
Μεγάλα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει και ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) καθώς λόγω ελλιπούς χρηματοδότης ενδέχεται από το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου να σταματήσουν όλες οι αστικές συγκοινωνίες στην πόλη.
 
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31