search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:51
MENU CLOSE

Αστυνομικοί εναντίον Χρυσής Αυγής

27.11.2012 12:07
Αστυνομικοί εναντίον Χρυσής Αυγής - Media

Επίθεση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, με αφορμή τις απειλές και τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που δέχτηκαν από τον Ηλία Κασιδιάρη οι συνάδελφοί τους στην Κρήτη, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης της οργάνωσης στην περιοχή.

Επίθεση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής με αφορμή τις απειλές και τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που δέχτηκαν από τον Ηλία Κασιδιάρη οι συνάδελφοί τους στην Κρήτη, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης της οργάνωσης στην περιοχή.
 
Η Ένωση αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι πλέον δεν θα σέβονται τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι τους απαξιώνουν την ώρα που έχουν πληγεί από τα μέτρα του μνημονίου και συνεχίζουν να υπηρετούν τη δημοκρατία και τους νόμους.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής έχει ως εξής:
 
«Τα προχθεσινά γεγονότα στην Κρήτη από Βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε βάρος Αστυνομικών που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία είναι απαράδεκτα και καταδικαστέα. Αφού λοιπόν οι συγκεκριμένοι Βουλευτές δεν μας σέβονται ως οφείλουν, τότε και εμείς ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι δεν σεβόμαστε αυτούς οι οποίοι με λόγια και πράξεις μας απαξιώνουν και μας προσβάλουν. Τέλος τους πληροφορούμε επίσης ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί όπως και ο Ελληνικός Λαός έχουν πληγεί από τα μέτρα του μνημονίου παραμένουν όμως πάντα πιστοί στον όρκο τους υπηρετώντας την Δημοκρατία και τους Νόμους». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:51