search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:42
MENU CLOSE

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Μπάμπη Βωβού

28.11.2012 07:02
Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Μπάμπη Βωβού - Media

Την Πέμπτη οδηγείται ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός, 79 χρόνων, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη για χρέη προς το Δημόσιο.

Την Πέμπτη οδηγείται ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός, 79 χρόνων, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη για χρέη προς το Δημόσιο.
 
Ο επιχειρηματίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για μη καταβολή οφειλών ύψους 1,010 εκατ. ευρώ. Στη συνολική οφειλή περιλαμβάνεται και ποσό περίπου 220.000 ευρώ από μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών προς το ΙΚΑ που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.
 
Σήμερα επρόκειτο να συζητηθεί στο Πρωτοδικείο η αίτηση της εταιρείας του κ. Βωβού, «Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική» για την υπαγωγή της στο καθεστώς προστασίας του άρθρου 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, ωστόσο η διαδικασία αναβλήθηκε. Το δικαστήριο απέρριψε αίτημα της πλευράς Βωβού για διατήρηση προσωρινής διαταγής που είχε εκδοθεί και με την οποία η εταιρεία του επιχειρηματία είχε πετύχει αναστολή εκτέλεσης των απαιτήσεων πιστωτών της.
 
Στην ιδιοκτησία της έχει και διαχειρίζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της, ακίνητα συνολικού εμβαδού άνω των 200.000 τ.μ., αξίας περίπου 1,2 δις ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52