search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:12
MENU CLOSE

“Ψάχνονται” στον ΣΥΡΙΖΑ

29.11.2012 09:06

Μέχρι χθες συνεχίζονταν οι έντονες διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο τη σταυροδοσία, καθώς όλοι θέλουν ένα καλό πλασάρισμα στο κεντρικό όργανο.

Μέχρι χθες συνεχίζονταν οι έντονες διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο τη σταυροδοσία, καθώς όλοι θέλουν ένα καλό πλασάρισμα στο κεντρικό όργανο. Και μπορεί η λίστα που θα κατέβει να είναι ενιαία, όμως τάσεις και συνιστώσες καταστρώνουν εικονικά ψηφοδέλτια, δηλαδή μία ή περισσότερες γραμμές σταυροδοσίας, ανάλογα και με τις συμμαχίες που έχουν διαμορφώσει.

Σε προχθεσινή σύσκεψη των συνιστωσών με τον Αλέξη Τσίπρα συζητήθηκε το θέμα των 75 αριστίνδην μελών που θα μετέχουν στο κεντρικό όργανο που θα εκλέξει η Συνδιάσκεψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως είναι αναμενόμενο, στον ΣΥΝ πηγαίνει η μερίδα του λέοντος: στους χωρίς εκλογή ο ΣΥΝ θα έχει 30 στελέχη, η ΑΚΟΑ, η ΚΟΕ και κομμάτι των ΠΑΣΟΚογενών (Κουρουμπλής, Μητρόπουλος κ.λπ.) από 5, η ΔΕΑ 3, η ΡΟΖΑ και το ΔΗΚΚΙ 2 και οι υπόλοιποι από έναν.

Στο μεταξύ, κάποια θέματα φαίνεται ότι έμειναν για την τελευταία στιγμή. Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο ζήτημα των επίσημων προσκεκλημένων. Εκεί έγινε λόγος για «προσωπικότητες» και υπήρξε αναφορά σε ονόματα, όπως αυτό του καθηγητή Κώστα Βεργόπουλου, ωστόσο διαμηνύθηκε από τους εκπροσώπους των συνιστωσών ότι δεν θέλουν «εκπλήξεις» καθώς και πως θεωρούν ότι σε αυτές τις «προσωπικότητες» δεν πρέπει να εντάσσονται πρόσωπα όπως π.χ. η Λούκα Κατσέλη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:11