search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:58
MENU CLOSE

Eurovision χωρίς Ελλάδα, Κύπρο, Πολωνία και Πορτογαλία

29.11.2012 12:44
Eurovision χωρίς Ελλάδα, Κύπρο, Πολωνία και Πορτογαλία - Media

Η κρίση χτύπησε την Eurovision και πλέον Ελλάδα και Κύπρος σκέφτονται να αποσύρουν την συμμετοχή τους από το διαγωνισμό ακολουθώντας το παράδειγμα της Πολωνίας και την Πορτογαλίας.

Η κρίση χτύπησε την Eurovision και πλέον Ελλάδα και Κύπρος σκέφτονται να αποσύρουν την συμμετοχή τους από το διαγωνισμό ακολουθώντας το παράδειγμα της Πολωνίας και την Πορτογαλίας.
 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στο Βήμα κάλεσε την ΕΡΤ να μην συμμετάσχει λέγοντας ότι  «η δημόσια τηλεόραση δεν θα πρέπει να συμμετάσχει εφέτος στον διαγωνισμό της Eurovision ανταποκρινόμενη στο κυρίαρχο λαϊκό αίσθημα».

Παράλληλα με ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ τονίζει ότι η Δημόσια τηλεόραση οφείλει να μην λάβει μέρος στη διοργάνωση καθώς αυτό θα είναι ένα ηχηρό μήνυμα προς τους πολίτες της Ευρώπης και του κόσμου «ότι ο Ελληνικός λαός απέχει από διοργανώσεις επιδεικτικής χλιδής».
 
Αντίστοιχες σκέψεις υπάρχουν και στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ο πρόεδρος του οποίου έχει δηλώσει ότι «με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της Κύπρου, κάποιοι ίσως θεωρήσουν προκλητική την παρουσία του ΡΙΚ σε μια τέτοια εκδήλωση, γι΄ αυτό συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο της ακύρωσης της κυπριακής συμμετοχής». 
 
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες Πολωνία και Πορτογαλία ανακοίνωσαν ότι δεν θα συμμετέχουν για οικονομικούς λόγους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:57