search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:51
MENU CLOSE

«Εντολή ελπίδας και ανατροπής»

30.11.2012 22:00
«Εντολή ελπίδας και ανατροπής» - Media

Οι «6 μέρες» κυκλοφορούν από το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου  με πρωτοσέλιδο τίτλο «Εντολή ελπίδας και ανατροπής». Το ρεπορτάζ αναφέρεται στο κλίμα από το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και την ομιλία του Αλ. Τσίπρα. Ακολουθήστε τη σελίδα της εφημερίδας 6μέρες στο facebook

Οι «6 μέρες» κυκλοφορούν από το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου  με πρωτοσέλιδο τίτλο «Εντολή ελπίδας και ανατροπής». Το ρεπορτάζ αναφέρεται στο κλίμα από το ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και την ομιλία του Αλ. Τσίπρα.
   
Η εφημερίδα κυκλοφορεί επίσης με δύο σημαντικά ένθετα:
 
Like. Ένας 16σελιδος οδηγός τέχνης, ψυχαγωγίας, και ελεύθερου χρόνου. Προτάσεις για κινηματογράφο, θέατρο, μουσική, εκθέσεις, μουσεία κ.λ.π. αλλά και ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο μας.
 
In Vitro. Ένας κατατοπιστικός οδηγός για τη σωματική και ψυχική  ευεξία. Όλα τα νεότερα  στο χώρο της ιατρικής επιστήμης και των φαρμάκων, αλλά και απλές  συμβουλές για να βελτιώσουμε  τη ζωή μας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:51