search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:50
MENU CLOSE

Έπαιξε όσο χρειαζόταν

02.12.2012 07:42
Έπαιξε όσο χρειαζόταν - Media

Στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο ο Ολυμπιακός και με το (πολύ πιο εύκολο απ’ ότι δείχνει το τελικό) 2-1 επί του Πλατανιά πέτυχε την 11η νίκη του σε 13 αγώνες.

Στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο ο Ολυμπιακός και με το (πολύ πιο εύκολο απ’ ότι δείχνει το τελικό) 2-1 επί του Πλατανιά πέτυχε την 11η νίκη του σε 13 αγώνες.

Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν εντυπωσιακά με τα γκολ των Αμπντούν στο 6’ με πέναλτι και Τοροσίδη στο 19΄ αλλά έχασαν πολλές ευκαιρίες με μοιραίους τους Φουστέρ (που είχε και δοκάρι) και Μήτρογλου. Το λάθος του Κάρολ στο σουτ του Ουντότζι στο 37΄ έφερε τη μείωση του σκορ αλλά δεν άλλαξε τη μορφή του ματς. Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάζει ήταν καλύτερος αλλά σπατάλησε τις ευκαιρίες με τις οποίες θα διεύρυνε το προβάδισμά του. Τελικά πήρε ένα άνετο τρίποντο και ετοιμάζεται για τα ματς με Άρσεναλ και Παναθηναϊκό.

Τα άλλα δύο ματς είχαν εξέλιξη όμοια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν παρότι έμειναν με παίκτη λιγότερο.

Ο Άρης στο «Βικελίδης» άνοιξε το σκορ με τον Σουνά στο 15΄ και ο Ατρόμητος έχασε τον Ταυλαρίδη στο 44΄με αποβολή. Πήρε όμως τον βαθμό με το γκολ του Σκόνδρα στο 89’. Ο σκόρερ πάντως φαίνεται να έχει πάρει την μπάλα με το χέρι.

Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα προηγήθηκε στο 2’ με τον Ονουάτσι και ο Αστέρας έπαιξε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ουσέρο στο 68’. Κατάφερε πάντως να ισοφαρίσει με τον Καλατζή στο 72΄και να μείνει στις πρώτες θέσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:48