10/12/2019 05:37:09

Στη λίστα Λαγκάρντ και η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Διαψεύδουν Γιώργος και Μαργαρίτα Παπανδρέου τα περί εμπλοκής στη λίστα Λαγκάρντ - Media
Εμπλεκόμενη στην λίστα Λαγκαρντ φέρεται σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» να είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου μετά από καταθέσεις – καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού εμφανίζεται ως ο δικαιούχος της μεγαλύτερης κατάθεσης, των 550 εκ . δολαρίων

Πάντως, στη λίστα ως δικαιούχος της συγκεκριμένης κατάθεσης φέρεται μία ιδιωτική υπάλληλος, η οποία δούλευε σε γραφείο γνωστού επιχειρηματία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Βήματος» το όνομα της κ.Παπανδρέου αναφέρθηκε κατά την σύσκεψη των πέντε διευθυντών του ΣΔΟΕ,

Η Δικαιοσύνη τηρεί στάση αναμονής καθώς η λίστα που θα σταλεί ξανά από τις Γαλλικές Αρχές όπως και η σύγκριση της με την ήδη υπάρχουσα για την διαπίστωση τυχόν αλλοιώσεων αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο για την περαιτέρω εξέλιξη της υπόθεσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.