search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:23
MENU CLOSE

Θυσιάστηκε για τους μαθητές του

03.12.2012 22:00
Θυσιάστηκε  για τους μαθητές του - Media

Όταν το μυαλό  του ανθρώπου θολώσει ισχύει το ενός κακού μύρια έπονται. Και η  συνήθης κατάληξη είναι τραγική.

Όταν το μυαλό  του ανθρώπου θολώσει ισχύει το ενός κακού μύρια έπονται. Και η  συνήθης κατάληξη είναι τραγική.

Ο 25χρονος Κρίστοφερ  Κρουμ από το Ουαϊόμινγκ είχε θέματα με τον πατέρα του. Πολλά και σοβαρά. Με προφανέστατο το γεγονός ότι ο Τζέϊμς Κρουμ συζούσε με την φίλη του Χάϊντι Άρνολντ.

Κάτι, που δεν  έχει ακόμη διευκρινιστεί, έβαλε  τη φωτιά στο κεφάλι του Κρίστοφερ. Και αποφάσισε να δώσει ένα  τέλος στο (όποιο) δράμα του και  να ξορκίσει τους δαίμονές του.

Επισκέφτηκε το σπίτι που ζούσε ο πατέρας του με την 42χρονη φίλη του, ξέροντας ότι η γυναίκα ήταν μόνη στο σπίτι. Ο νεαρός, εφοδιασμένος με δύο κυνηγετικά μαχαίρια, επιτέθηκε στην Άρνολντ και της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Στη συνέχεια πήγε στο πανεπιστήμιο που δίδασκε ο πατέρας του. Μαζί με τα μαχαίρια είχε και ένα κυνηγετικό τόξο. Μπήκε στην αίθουσα όπου ο 56χρονος άντρας δίδασκε πληροφορική και – αιφνιδιάζοντάς τον- του κάρφωσε ένα βέλος στο κεφάλι.

Παρά το σοβαρό τραύμα ο Τζέϊμς Κρουμ πάλεψε με τον γιό του και αυτή η πράξη του –που χαρακτηρίστηκε από την αστυνομία ως «ηρωική»- έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές του να αδειάσουν την αίθουσα και να τρέξουν στο προαύλιο.

Πατέρας και γιος πάλεψαν για λίγα λεπτά μέχρι  ο νεότερος να καταφέρει μια μαχαιριά στο στήθος του πατέρα του και να τον σκοτώσει. Στη συνέχεια άρχισε να μαχαιρώνει τον εαυτό του με αποτέλεσμα να πεθάνει από αιμορραγία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:22