search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:34
MENU CLOSE

Ο Παπανδρέου δηλώνει πως έχει καθαρή τη συνείδησή του

04.12.2012 14:08
Ο Παπανδρέου δηλώνει πως έχει καθαρή τη συνείδησή του - Media

 «Όσο κι αν μου κόστισε, η συνείδησή μου μού λέει ότι έκανα αυτό που έπρεπε», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ομιλία του στο JFKJr Forum/Harvard ο Γιώργος Παπανδρέου, όπου συζήτησε ενώπιον κοινού με τον Μάικ Δουκάκης.

«Όσο κι αν μου κόστισε, η συνείδησή μου μού λέει ότι έκανα αυτό που έπρεπε», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ομιλία του στο JFKJr Forum/Harvard ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπου συζήτησε ενώπιον κοινού με τον Μάικ Δουκάκης.

Ο πρώην πρωθυπουργός ωστόσο δήλωσε πως στο τελωνείο δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για την ταυτότητα του Harvard που έχει μαζί του παρά για το διπλωματικό διαβατήριο, όπου αναφέρεται ότι είναι πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας.

«Όταν είσαι στην πολιτική, σε θέση ευθύνης, είσαι εκεί για να κάνεις κάτι. Για να αλλάξεις κάτι», είπε ο κ. Παπανδρέου αναφερόμενος επίσης στις αλλαγές που επιχείρησε η κυβέρνησή του σε υγεία και εκπαίδευση χρησιμοποιώντας τη λέξη «ανανέωση» και στο γεγονός ότι ανέβαζε όλες τις αποφάσεις στο διαδίκτυο για να υπάρχει διαφάνεια.

«Αν ζεις στην Ελλάδα σήμερα, μπορείς να νιώσεις τον πόνο, όμως είμαι αισιόδοξος» δήλωσε στο κοινό μέρος του οποίου είχε προσέλθει μετά από κλήρωση!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:32