search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:47
MENU CLOSE

Ανθρωποκυνηγητό στo Κρυονέρι – Άρπαξαν το τζιπ του Τριανταφυλλόπουλου

07.12.2012 07:21
Ανθρωποκυνηγητό στo Κρυονέρι – Άρπαξαν το τζιπ του Τριανταφυλλόπουλου - Media

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας από τις 4 τα ξημερώματα για τον εντοπισμό τεσσάρων αλλοδαπών, που με την απειλή όπλων μπήκαν σε σπίτι στο Κρυονέρι για να ληστέψουν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας από τις 4 τα ξημερώματα για τον εντοπισμό τεσσάρων αλλοδαπών, που με την απειλή όπλων μπήκαν σε σπίτι στο Κρυονέρι για να ληστέψουν.
 
Οι κακοποιοί έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες που κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν προς την περιοχή του Αγίου Στεφάνου.
 
Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους οι κακοποιοί ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.
 
Λίγο αργότερα στη διασταύρωση της λεωφόρου Θησέως με την οδό Αντιγόνης στην Εκάλη ακινητοποίησαν το τζιπ που οδηγούσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, τον οποίον εξανάγκασαν να κατέβει από το όχημα και το οποίο χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.  Ακολούθησε νέα καταδίωξη και νέα ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.
 
Τελικά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε να έχει ανατραπεί σε δασική περιοχή στο Κρυονέρι, όπου εκεί εστιάζονται οι έρευνες των αστυνομικών αυτή την ώρα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:46