search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:59
MENU CLOSE

Έγκλημα κατά των Ελλήνων μεταναστών

07.12.2012 10:06
Έγκλημα κατά των Ελλήνων μεταναστών - Media

Η μετανάστευση για τη χώρα μας είναι μια παλιά γνώριμη και επώδυνη ιστορία, που την πικρή της γεύση την έχει νιώσει κάθε ελληνική οικογένεια.

Η μετανάστευση για τη χώρα μας είναι μια παλιά γνώριμη και επώδυνη ιστορία, που την πικρή της γεύση την έχει νιώσει κάθε ελληνική οικογένεια. Η Ελλάδα για διάφορους λόγους τις τελευταίες δεκαετίες υπήρξε χώρα υποδοχής μεταναστών. Με δυο λόγια, έχουμε γνώση και εμπειρία και των δυο όψεων του νομίσματος. Η χώρα μας, ως χώρα υποδοχής μεταναστών άσκησε τη χειρότερη πολιτική. Πριν από όλα δεν άσκησε καμιά πολιτική, πράγμα εγκληματικό, δεύτερον όταν κατάλαβε το μεγάλο της λάθος δεν μπορούσε να το μαζέψει. Αλλά έχει και συνεχεία: Ενός και δύο κακών μύρια έπονται… Υπέγραψε λανθασμένες δεσμευτικές συμφωνίες, έτυχε κομματικής εκμετάλλευσης του μεταναστευτικού, έτσι που η όλη κατάσταση δημιούργησε ένα χάος, το οποίο πραγματικά δυναμίτισε την κοινωνική συνοχή στη χώρα μας. Το μικρό και αντιμετωπίσιμο πρόβλημα έγινε μεγάλο και μη αντιμετωπίσιμο. Ένα μέρος του θυμού της κοινωνίας λοιπόν το οικειοποιήθηκε το γνωστό πλέον κόμμα της Χρυσής Αυγής, η οποία βυσσοδομεί απέναντι σε ένα πρόβλημα που ωστόσο έχει βάση, είναι υπαρκτό και το δημιούργησαν οι πολιτικές – στο σύνολό τους – που προηγηθήκαν. Την ευθύνη, ως συνήθως, δεν την αναλαμβάνει κανείς. Ωστόσο, το παρόν σημείωμα δεν επιδιώκει να αποδώσει τις καταφανείς ευθύνες. Απευθύνεται σε όλους εκείνους που για τους λόγους τους – που δεν είναι προφανώς ιδεολογικοί – αποφάσισαν να ψηφίσουν ένα κόμμα το οποίο δέρνει μετανάστες, δηλαδή εξαθλιωμένους, ανήμπορους και αδύναμους ανθρώπους. Πώς άνθρωποι κανονικοί δέχονται και κοιμούνται με τη συνείδησή τους ήσυχη όταν νομιμοποιούν τα βασανιστήρια, τα μαχαιρώματα, τον εξευτελισμό των πλέον κατατρεγμένων και καταφρονημένων ανθρώπινων υπάρξεων.
Αυτό κατ’ αναλογία νομιμοποιεί το να τύχουν ίδιας απάνθρωπης και εγκληματικής μεταχείρισης τα δικά μας παιδιά, τα Ελληνόπουλα δηλαδή που μεταναστεύουν, οι δικοί μας γονείς, οι δικές μας οικογένειες.
Αυτός που ψηφίζει Χρυσή Αυγή σημαίνει ότι δέχεται να υποστεί ανάλογης μεταχείρισης το δικό του παιδί – μετανάστης: δηλαδή να δαρεί ανηλεώς, να μαχαιρωθεί, να χαρακωθεί το σώμα του με τα σύμβολα της ιδεολογίας που νομιμοποιεί με την ψήφο του, να δολοφονηθεί, να ταπεινωθεί, να τύχει της πιο χυδαίας εγκληματικής και αντιανθρώπινης συμπεριφοράς.
Κύριοι, έχετε υποθηκεύσει, εκτός από το μέλλον της χώρας, και το παρόν των δικών σας παιδίων, των δικών σας οικογενειών. Με την ψήφο σας έχετε συνηγορήσει υπέρ του αφανισμού τους. Κάθε Έλληνας μετανάστης θα βρεθεί αντιμέτωπος με ανάλογες συμπεριφορές, που έχουν επιβραβευτεί εκλογικά από εσάς, και θα είναι υπόλογος των δικών σας επιλογών. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:58