search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:44
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Καβάλα-Τρία ανήλικα αδέρφια νεκρά από πυρκαγιά

08.12.2012 07:49
Τραγωδία στην Καβάλα-Τρία ανήλικα αδέρφια νεκρά από πυρκαγιά - Media

Τρία αγόρια ηλικίας 5,7 και 15 ετών, βρήκαν φριχτό θάνατο στη Μεσορόπη του Δ. Παγγαίου Καβάλας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι τους.

Τρία αγόρια ηλικίας 5,7 και 15 ετών, βρήκαν φριχτό θάνατο στη Μεσορόπη του Δ. Παγγαίου Καβάλας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 4.45 τα ξημερώματα από ξυλόσομπα. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών μέσα στο σπίτι.
Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν οι γονείς, η γιαγιά, και 6 παιδιά, οι οποίοι πρόλαβαν και βγήκαν έξω φωνάζοντας στους γείτονες να έρθουν να βοηθήσουν τα δύο μικρότερα παιδιά που είχαν μείνει μέσα. Ο 15χρονος γιος επέστρεψε στο σπίτι, για να βγάλει έξω τα δυο μικρά αδέρφια του αλλά δεν τα κατάφερε και πέθανε μαζί τους.
Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο φλεγόμενο σπίτι, βρήκαν τα τρία παιδιά νεκρά από εγκαύματα.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής με 4 οχήματα και 11 άνδρες, ενώ η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:44