search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:05
MENU CLOSE

Συνελήφθη ένας από τους δράστες της ληστείας στο Κρυονέρι

08.12.2012 08:58
Συνελήφθη ένας από τους δράστες της ληστείας στο Κρυονέρι - Media

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε αλλοδαπός που κατηγορείται για τη χθεσινή ληστεία στη Ν. Ερυθραία.

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε αλλοδαπός που κατηγορείται για τη χθεσινή ληστεία στη Ν. Ερυθραία.

Ο νεαρός αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη, έχοντας μάλιστα στην κατοχή του το καλάσνικοφ, με το οποίο είχε ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών.
Ανθρωποκυνηγητό υπάρχει από την Παρασκευή για τον εντοπισμό των αλλοδαπών που με την απειλή όπλων μπήκαν σε σπίτι στο Κρυονέρι για να ληστέψουν.
 
Οι κακοποιοί είχαν γίνει αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες που κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους δράστες, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν προς την περιοχή του Αγίου Στεφάνου.
 
Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους οι κακοποιοί ήρθαν αντιμέτωποι με τους αστυνομικούς και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.
 
Λίγο αργότερα στη διασταύρωση της λεωφόρου Θησέως με την οδό Αντιγόνης στην Εκάλη ακινητοποίησαν το τζιπ που οδηγούσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, τον οποίον εξανάγκασαν να κατέβει από το όχημα και το οποίο χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.  Ακολούθησε νέα καταδίωξη και νέα ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς.
 
Τελικά το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργότερα να έχει ανατραπεί σε δασική περιοχή στο Κρυονέρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:05