search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:41
MENU CLOSE

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι Διοικητικοί Δικαστές

10.12.2012 16:16
Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι Διοικητικοί Δικαστές - Media

Μετά από κινητοποιήσεις που διήρκεσαν σχεδόν τρεις μήνες, η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών αποφάσισε να τερματίσει την αναβολή συζήτησης των υποθέσεων.

Μετά από κινητοποιήσεις που διήρκεσαν σχεδόν τρεις μήνες, η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών αποφάσισε να τερματίσει την αναβολή συζήτησης των υποθέσεων.

Η Ένωση αποφάσισε, ακόμη, τη δημοσίευση των δικαστικών υποθέσεων και τη συμμετοχή των δικαστών σε διοικητικής φύσεως εργασίες, ενώ προχωρά στη συζήτηση «των εγγεγραμμένων υποθέσεων στο πινάκιο, κατά προτεραιότητα (επείγουσες, αναβεβλημένες, κ.λπ.) σε ποσοστό που δεν θα ξεπερνά το 50%».

Οι Διοικητικοί Δικαστές αποφάσισαν επίσης σε συνεργασία με τις άλλες Ενώσεις να συνεργαστούν για τη σύνταξη αγωγών, οι οποίες θα κατατεθούν στο Μισθοδικείο για «την αποκατάσταση των μισθολογικών και φορολογικών αδικιών σε βάρος των δικαστικών λειτουργών».

Τέλος, στις 21 Ιανουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση των διοικητικών δικαστών για να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10