search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:34
MENU CLOSE

Για τον ορυκτό πλούτο γίνονται όλα…

12.12.2012 09:31
Για τον ορυκτό πλούτο γίνονται όλα… - Media

Το απαράδεχτο φορολογικό κλέβει και άλλο μισθούς από τους πολίτες τους κάνει ακόμη φτωχότερους και  αποτιμά κάθε παιδί μας με σαράντα ολόκληρα ευρώ.

Το απαράδεχτο φορολογικό κλέβει και άλλο μισθούς από τους πολίτες τους κάνει ακόμη φτωχότερους και  αποτιμά κάθε παιδί μας με σαράντα ολόκληρα ευρώ. Βάζει στο χέρι  την τσέπη των Ελλήνων, ώστε να βολευτεί η φορολογική μεταρρύθμιση.

Την ίδια ώρα στις πρώτες θέσεις της ακρίβειας στην Ευρώπη βρίσκεται η Ελλάδα στις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat. 

Συγκεκριμένα η χώρα μας έχει καταφέρει μέσα στα χρόνια της κρίσης να σκαρφαλώσει ακόμα και στην πρώτη θέση ως η ακριβότερη ευρωπαϊκή χώρα στις τιμές των βασικότερων προϊόντων.
 Και  η Πρωθυπουργάρα μας; Υπόσχεται σε πάνω από 1,5 εκ. ανέργους ανάπτυξη!!!

Μας κοροϊδεύει  στα μούτρα μας … Αλλά και τι να πει; Να παραδεχτεί ότι πολίτες, έδαφος, πλούτος, τίθεται υπό καθεστώς επίβλεψης και υπό καθεστώς κατοχής και μάλιστα με τη συνεργασία του πολιτικού συστήματος. Να πει ότι ο ελληνικός λαός χάνει το δικαίωμά του στο αυτεξούσιο. Ότι  οι σχέσεις εργασίας υποτάσσονται σε ένα κανονιστικό καθεστώς που επιβάλλουν ξένες δυνάμεις στη χώρα.
Να πει ότι δεν του περνάει και το αφεντικό άλλαξε με την δική του συναίνεση. Να πει ότι δέχτηκε να μετατραπούμε  σε αποικιοκρατία για να μπορέσει εύκολα να εκμεταλλευτεί η Γερμανία  τον ορυκτό μας  πλούτο , για τον οποίο πλέον έχουν αρχίσει και μιλάνε όλοι, πλην των Ελλήνων πολιτικών οι οποίοι ακόμη το αμφισβητούν με εκφράσεις περί «γραφικοτήτων»…!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18