search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:11
MENU CLOSE

Πληρωμή τελών κυκλοφορίας μέσω TT e-bank

12.12.2012 17:30
Πληρωμή τελών κυκλοφορίας μέσω TT e-bank - Media

Με την υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής TT e-bank το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σας προσφέρει τώρα τη δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω internet.

Με την υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής TT e-bank το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σας προσφέρει τώρα τη δυνατότητα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω internet.

Αρκεί ο πολίτης να έχει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και τον ΑΦΜ του ιδιοκτήτη, χωρίς να  χρειάζεται να έχει παραλάβει το ειδοποιητήριο από το Υπουργείο Οικονομικών ή να έχει ανακτήσει τον απαιτούμενο κωδικό πληρωμής από τα συστήματα του Υπουργείου Οικονομικών TAXISnet.
 
Η Τράπεζα αυτόματα, και μόνο με την πληροφορία ΑΦΜ και αριθμό κυκλοφορίας, θα ανακτήσει τον απαιτούμενο κωδικό πληρωμής και θα ολοκληρώσει την πληρωμή.
Μόνο με  τρία  απλά βήματα:
1-> Εισαγωγή αριθμού κυκλοφορίας
2-> Εισαγωγή ΑΦΜ  
3-> Εκτέλεση πληρωμής
 
Ευκολότερη η διαδικασία και στα καταστήματα ΤΤ

Με στόχο την παροχή της πλέον σύγχρονης εξυπηρέτησης και επικοινωνίας με το κοινό, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο απλοποιεί τη διαδικασία της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας και στα καταστήματα του δικτύου ΤΤ. Το μόνο που χρειάζεται είναι  ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος και ο ΑΦΜ του ιδιοκτήτη.

Η δυνατότητα αυτόματης ανάκτησης του κωδικού πληρωμής και άμεσης ολοκλήρωσης της πληρωμής είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της Τράπεζας  καθώς και στα κανάλια ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης της Τράπεζας, TT e-bank και phone banking, και προσφέρεται σε όλους τους πολίτες,  ανεξαρτήτως  αν είναι πελάτες της τράπεζας.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33