search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:16
MENU CLOSE

«Τους αδειάζει τώρα και ο Προβόπουλος»

13.12.2012 06:44

H εφημερίδα «6 μέρες» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τους αδειάζει τώρα και ο Προβόπουλος». Ακολουθήστε τη σελίδα της εφημερίδας 6μέρες στο facebook

H εφημερίδα «6 μέρες» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου με πρωτοσέλιδο τίτλο «Τους αδειάζει τώρα και ο Προβόπουλος».  Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κρατάει αποστάσεις από το κλίμα αισιοδοξίας της κυβέρνησης, στην έκθεση της νομισματικής πολιτικής που παρουσίασε στη Βουλή. Ακολουθήστε τη σελίδα της εφημερίδας 6μέρες στο facebook
Διαβάστε ακόμα:
Μετά τις λίστες των καταθετών, τώρα οι λίστες των θαλαμηγών. Οι Ολλανδοί μας στέλνουν τη λίστα με τους Έλληνες που έχουν τα σκάφη τους στα ολλανδικά λιμάνια.
Στάχτη στα μάτια αποτελούν τα πρόστιμα – μαμούθ που επιβάλλει η ελληνική πολιτεία σε  παραβάτες. Το 2011 έφτασαν το 1,5 δις. ευρώ αλλά εισπράχτηκαν μόνο 29 εκατ. ευρώ.
Ατέλειωτος ο φόρος αίματος στο Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης, με 1400 νεκρούς τα τελευταία 12 χρόνια. Χθες έχασαν τη ζωή τους ο προϊστάμενος και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Κρήτης.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:15