search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:41
MENU CLOSE

Οι ξερόλες και ο συμβολισμός…

05.04.2010 09:48
oldphotos127167190489.jpg

Πρώτοι – πρώτοι, παρόντες στο μάθημα του ΠΑΣΟΚ για τη διαχείριση κρίσης με τον καθηγητή του Χάρβαρντ, οι νεοσσοί της κυβέρνησης Τίνα Μπιρμπίλη και Παύλος Γερουλάνος.

Πρώτοι – πρώτοι, παρόντες στο μάθημα του ΠΑΣΟΚ για τη διαχείριση κρίσης με τον καθηγητή του Χάρβαρντ, οι νεοσσοί της κυβέρνησης Τίνα Μπιρμπίλη και Παύλος Γερουλάνος. Από κοντά και Μαριλίζα και Κατσέλη, όπως επίσης και πολλοί υφυπουργοί – Αρναουτάκης, Καρχιμάκης κ.ά. – και περιφερειάρχες, όπως η Κ. Διαμαντοπούλου, που βγήκε από το νοσοκομείο για να παρευρεθεί. Οι υπουργοί έφυγαν στο διάλειμμα, αλλά ο Παπανδρέου έμεινε μέχρι το τέλος, παρακολουθώντας τις ερωτήσεις που έκαναν συμμετέχοντες. Βέβαια από κοντά και εργαζόμενοι στο γραφείο του. Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί αν ο πρόεδρος κράτησε απουσίες. Πάντως πολλοί υπουργοί πίστευαν ότι δεν θα πάει τελικά ο πρωθυπουργός και την πάτησαν και δεν πήγαν με αποτέλεσμα να το φυσάνε και να μην κρυώνει. Απ’ όλη αυτή την ιστορία που πολλοί αντιμετώπισαν με θυμηδία ως γραφική αμερικανιά, επιχειρήθηκε ένας συμβολισμός ότι όλοι μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε στη ζωή και κανείς δεν κατοχύρωσε τα απόλυτα επίπεδα γνώσης. Γεμίσαμε ξερόλες πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους παράγοντες, νισάφι πια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:38