search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:13
MENU CLOSE

«Στημένες»… εκθέσεις

05.04.2010 09:49
oldphotos127167197294.jpg

Υπόγειες διαδρομές από τη ΔΕΘ στον ΕΟΤ έχουν διαπιστωθεί από στελέχη του υπουργείου Τουρισμού σε ό,τι αφορά τους διαγωνισμούς για το στήσιμο των εκθέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπόγειες διαδρομές από τη ΔΕΘ στον ΕΟΤ έχουν διαπιστωθεί από στελέχη του υπουργείου Τουρισμού σε ό,τι αφορά τους διαγωνισμούς για το στήσιμο των εκθέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπάρχει εταιρεία, η οποία συνεργάζεται στενά με τη διοίκηση της ΔΕΘ και, όπως όλα δείχνουν, με την αρωγή υπευθύνων στον τομέα διαφήμισης και επικοινωνίας του υπουργείου «στρώνουν το χαλί» για να παίρνει τις δουλειές. Γνωρίζουμε ότι έχει ενημερωθεί τόσο ο αρμόδιος υπουργός, ο Γερουλάνος, όσο και η υφυπουργός Άντζελα Γκερέκου. Τι λέει για όλα αυτά ο πρόεδρος της ΔΕΘ (και κουμπάρος του Καραμανλή) Θωμόπουλος και ο πρόεδρος του ΕΟΤ Κανελλόπουλος;

Θα μαζέψουν τα ασυμμάζευτα ή θα μπουκάρει κανένας εισαγγελέας;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:13