search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:51
MENU CLOSE

Σε ζωντανή μετάδοση

13.12.2012 22:00
Σε ζωντανή μετάδοση - Media

Ιδιαιτερότητα της συγγραφέως είναι η μικρή κοινωνία που βρίσκει την αξιοσημείωτη εκδοχή της στον πυρήνα της οικογένειας.

Camilla Lackberg
Μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Σελ.: 504

Ιδιαιτερότητα της συγγραφέως είναι η μικρή κοινωνία που βρίσκει την αξιοσημείωτη εκδοχή της στον πυρήνα της οικογένειας. Έτσι, θα λέγαμε ότι η Camilla Lackberg ανατρέπει την καθημερινότητα των περιχαρακωμένων ορίων των ελεγχόμενων κοινωνιών μέσα από τις ακραίες εκδοχές της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Γνωστή συγγραφέας από τα αστυνομικά μυθιστορήματα «Η παγωμένη πριγκίπισσα», «Ο ιεροκήρυκας», «Οικογενειακά μυστικά»), η Camilla Lackberg επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στη γενέτειρά της, μια και εκεί αρέσκεται να τοποθετεί τους μυστηριώδεις φόνους που καλούνται να ξεδιαλύνουν ο επιθεωρητής Πάτρικ Χέντστρεμ και η συγγραφέας σύντροφός του Έρικα.

Αυτήν τη φορά η αστυνομική έρευνα θα ξεκινήσει από δύο φόνους οι οποίοι φαινομενικά δεν έχουν καμιά σχέση ο ένας με τον άλλον. Στο μεταξύ, στην καθημερινή της ζωή, η Έρικα καταγίνεται με τη μικρή της κόρη αλλά και τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Πάτρικ. Στο σπίτι τους φιλοξενούν και την Άννα, την αδελφή της Έρικα, μαζί με τα δυο της παιδιά. Αιτία είναι ο όχι ευχάριστος χωρισμός της με τον άντρα της. Παράλληλα, την ίδια περίοδο καταλύουν στη Φιελμπάκα τηλεοπτικά συνεργεία προκειμένου να καλύψουν εκεί ένα ριάλιτι. Τέλος, στην αστυνομική δύναμη της πόλης, στην ομάδα του Πάτρικ, προστίθεται και μια νέα εμφανίσιμη αστυνομικός, η Λαρς, την οποία συνοδεύει και ο άντρας της που είναι και ο ψυχολόγος του ριάλιτι. Το σκοτεινό παρελθόν και τα οικογενειακά μυστικά θα παίξουν και πάλι καταλυτικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης ενός κατά συρροήν δολοφόνου που επιλέγει αλκοολικούς για θύματά του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:51