24/01/2019 11:57:10
12.10.2009

Ώρα για zapping

Εντάξει, βρε Βάσω,

* Τι περιμένεις να σου πω τώρα, Βάσω; Ότι είμαι στον έβδομο ουρανό; Και να θέλω δεν μ’ αφήνει το φιλοσοφικό παράδοξο του Σκάι. Αυτά παθαίνει όμως όποιος συνειδητά διαλέγει τον απομονωτισμό και την ξεροκεφαλιά του.

* Στα άλλα κανάλια, αντίθετα, το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς και το κέφι ήταν αμείωτο ακόμη και στο κατά παράδοση ξινό του Μέγκα. Ποιος είδε τον Πρετεντέρη και δεν αναφώνησε: «μιράκολο - μιράκολο»; Αλλά και για της Τρέμη την κάμερα έχω να πω τα καλύτερα. Επιτέλους λίγος ρεαλισμός στην εικόνα δεν βλάπτει, ιδίως όταν το λαϊκό κίνημα παίρνει τ’ απάνω του και στέλνει τον Αχιλλέα Καραμανλή στα ΚΑΠΗ της Ιστορίας.

* Μέχρι πότε νομίζεις ότι θα αντέχουμε να δουλεύουμε, Βάσω; Πλάκα πλάκα ήρθε και για μας η ώρα μας να καθίσουμε στη γωνία μαζί με τον Αλογοσκούφη και τη Φάνη Πάλλη-Πετραλιά. Μμμμ, ωραία παρέα! Μπορώ μήπως να πάρω τον καναπέ μου και να πάω σε άλλο θάλαμο;

* Θάλαμο είπα και θυμήθηκα τον θάλαμο αερίων που θύμιζε από κάποια ώρα και μετά το τσουρουφλισμένο πάνελ της δημόσιας τηλεόρασης. Μην επιχαίρεις και μη ρέπεις προς τον ρεβανσισμό, Βάσω μου. Αυτό το καράβι δεν σώζεται με τίποτα, καθότι η ρότα του είναι κεντρικά προγραμματισμένη. Στης εξουσίας τα κελεύσματα όποιος δεν κώφευσε είδε καλό στη ζωή του.

* Για δες! Μέχρι κι ο Αβραμόπουλος ανατσουτσουρώνεται για αρχηγός χωρίς να υπολογίζει τους κοφτερούς κυνόδοντες της Ντόρας και του Σαμαρά την πολυκαιρισμένη πατριδοκαπηλία, αχαχούχα. Στου Γιωργάκη τον καιρό την εψώνισα κι εγώ. Κανονικά και από σβέρκο, Βασούλα μου. Όχι σαν κάτι άλλους που κόσμο ακούνε και κόσμο δεν βλέπουν.

* Στους αόμματους των ημερών να μην ξεχάσω να συμπεριλάβω τα στελέχια του ΚΚΕ που ερμήνευαν το εκλογικό αποτέλεσμα σαν να διάβαζαν το φλιτζάνι. Άλλα θέλω κι άλλα κάνω, που λέει κι ο Μάλαμας. Ναι, αλλά αυτός είναι τραγουδοποιός, ενώ η καρδιοφόρος Αλέκα είναι πολιτικός και ο Παφίλης είναι ο επί της Γης προφήτης της. Να μη σ’ τα πολυλογώ και να μη σε σκοτίζω, Βάσω μου. Το ρεζουμέ είναι ένα και, όπως λέει και ο Porky the Ρig –ο οποίος θα επιμεληθεί αυτοπροσώπως τα της διαδοχής του–, το πάρτι έλαβε οριστικά τέλος. That's all folks.

Η ποντικίνα των καναλιών

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.