search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:43
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκε ο φράχτης στον Έβρο

16.12.2012 12:38
Ολοκληρώθηκε ο φράχτης στον Έβρο - Media

Έτοιμος είναι ο φράχτης αποτροπής εισόδου των μη νόμιμων μεταναστών στον Έβρο.

Έτοιμος είναι ο φράχτης αποτροπής εισόδου των μη νόμιμων μεταναστών στον Έβρο.

Πλέον απομένει η διαδικασία παραλαβής του έργου από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της εταιρείας μας, «ΔΑΓΡΕΣ Α.Τ.Ε.», αναδόχου του έργου, και της Διευθύνουσας Υπηρεσίας ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός σημαντικού και ιδιαίτερου ως προς την κατασκευή έργου, με εντυπωσιακά αποτελέσματα ανταπόκρισης στους λόγους κατασκευής του», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της κατασκευάστριας εταιρείας, Πέτρος Δαγρές.

Όπως είπε, το έργο συνολικού μήκους 10.365 μέτρων, εκτείνεται σε όλο το μήκος των χερσαίων συνόρων, από το φυλάκιο των Καστανέων έως τον ποταμό Έβρο, ενώ το ύψος του εμποδίου είναι 4 μέτρα και θεωρείται ανυπέρβλητο χωρίς μηχανικά μέσα. Σύμφωνα με τον κ. Δαγρέ, για την κατασκευή του φράχτη ενσωματώθηκαν περίπου 6.000 κυβικά μέτρα σκυρόδεμα, 800 τόνοι χάλυβα, 20.700 μέτρα συρματοπλέγματος, 140.000 μέτρα κονσερτίνας και 210.000 μέτρα σύρματος (ούγια).

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42