search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:23
MENU CLOSE

Μήνυση κατά του Στρατούλη κατέθεσε η Χρυσή Αυγή

17.12.2012 14:07
Μήνυση κατά του Στρατούλη κατέθεσε η Χρυσή Αυγή - Media

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε η Χρυσή Αυγή σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη σχετικά με τον χαρακτηρισμό «σπείρα εγκληματιών» που απέδωσε στο κόμμα. 
 

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε η Χρυσή Αυγή σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη σχετικά με τον χαρακτηρισμό «σπείρα εγκληματιών» που απέδωσε στο κόμμα. 
 
Την μήνυση κατέθεσε ο Η.Παναγιώταρος ως εκπρόσωπος του κόμματος ζητώντας μάλιστα να αρθεί η βουλευτική ασυλία του κ.Στρατούλη.

«Αναμένουμε την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή και την άρση της ασυλίας του βουλευτή από την ολομέλεια, όπως έχει γίνει επανειλημμένως για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής το τελευταίο διάστημα» λέει η ανακοίνωση.

Όπως κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια του ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους  οι οποίοι τον γρονθοκόπησαν στο κεφάλι.
 
Σύμφωνα με τον Δ.Στρατούλη τα τρία άτομα, μόλις τον αναγνώρισαν, δήλωσαν ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και του είπαν: «Τώρα θα σε σκοτώσουμε». 

Μετά την επίθεση ο βουλευτής μετέβη στο ιατρείο του Ολυμπιακού σταδίου όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, όπου περιέγραψε τα τρία άτομα που τού επιτέθηκαν.
 
Ο κ.Στρατούλης έκανε λόγο για «φασιστοειδή και εγκληματίες» και ανέφερε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει τα χαρακτηριστικά τους και πως θα είναι σε θέση να τους αναγνωρίσει όποτε χρειαστεί.
 
Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης στο ΟΑΚΑ εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ.
 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Για να τελειώνουμε μια και καλή μ αυτό το καρκίνωμα των φασιστών, εμείς ως ORIGINAL 21, ως απόγονοι προσφύγων / μεταναστών και τέλος ως απλοί άνθρωποι, θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο στα θρασύδειλα σκουλήκια που επιτέθηκαν στον ΑΕΚτζή Στρατούλη ότι είναι ανεπιθύμητοι και πλέον επικηρυγμένοι.
 
» Η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ περιλαμβάνει ανθρώπους χωρίς χρώμα και σύνορα. Οι μισάνθρωποι δεν χωράνε ανάμεσά μας. Όλοι ξέρουν ποιοι είμαστε και ειδικά αυτά τα σκουλήκια.

»ΥΓ. απλά να υπενθυμίσουμε στους θρασύδειλους ότι την επόμενη φορά δεν θα καταφέρουν να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα… γι’ αυτό να είστε σίγουροι.
ORIGINAL 21».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19