search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56
MENU CLOSE

Ίδρυσαν το κόμμα του Γέροντα Παΐσιου

19.12.2012 12:31

Την δημιουργία του κόμματος «Το Κίνημα της Ελλάδας» ανακοίνωσαν από το facebook οι φίλοι του Γέροντα Παΐσιου.

Την δημιουργία του κόμματος «Το Κίνημα της Ελλάδας» ανακοίνωσαν από το facebook οι φίλοι του Γέροντα Παΐσιου.
 
Στην ιδρυτική τους διακήρυξη υποστηρίζουν μάλιστα  ότι «αφήσαμε την πατρίδα να χαλαστεί χωρίς να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας μας με τη βοήθεια του Θεού. "Ιδεολογίες" σαν του νοσηρού Ναζισμού, του Κομμουνισμού, του Σοσιαλισμού, του Νεοφιλελευθερισμού, καταστρέψανε την πατρίδα μας και καταφτώχυναν πνευματικά και υλικά τον λαό μας».
 
Παράλληλα σε ανάρτησή τους στο facebook αναφέρουν ότι ίδρυσαν «Το Κίνημα της Ελλάδας με σκοπό την άμεση οργάνωση του παγκόσμιου Ορθόδοξου Ελληνισμού για την Αναγέννηση της χώρας, βασισμένης στα νάματα των διδαχών και προφητειών του αγίου Γέροντος Παϊσίου, σε έναν διαρκή αγώνα για την Πίστη, την Πατρίδα και τον Συνάνθρωπο, με στόχο να επιτύχουμε με τη βοήθεια του Θεού, τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και όλων των Αγίων, την Ανάσταση της χώρας και του λαού μας, ώστε το 2021 ο Ελληνισμός να έχει γίνει ξανά ο πρωτοπόρος και δυναμικός πρωταγωνιστής της Οικουμένης, διακόσια χρόνια μετά την μεγαλειώδη Επανάσταση και Παλιγγενεσία του 1821, που μας εμπνέει, μας συναρπάζει και μας καθοδηγεί.»
 
Το «Κίνημα» δημιουργήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου όπου γιορτάζει ο Άγιος Σπυρίδωνας ο οποίος σύμφωνα με τους ίδιους «ήταν στενά συνδεδεμένος με τον πρώτο και άγιο κυβερνήτη της Ελλάδας, τον Ιωάννη Καποδίστρια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:56