search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:26
MENU CLOSE

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Δεν χρειάζεται αύξηση της τιμής του ρεύματος

19.12.2012 17:15
ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Δεν χρειάζεται αύξηση της τιμής του ρεύματος - Media

Απάντηση στο ενδεχόμενο αύξησης της τιμής του ρεύματος δίνει επίσημα η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με ανακοίνωσή της και καλεί εμμέσως το Δημόσιο να πληρώσει αυτά που χρωστάει.

Απάντηση στο ενδεχόμενο αύξησης της τιμής του ρεύματος δίνει επίσημα η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με ανακοίνωσή της.
 
Σε αυτήν επισημαίνει πως εάν το Ελληνικό Δημόσιο και άλλες δύο εταιρείες πληρώσουν τα 360 εκατομμύρια που χρωστάνε, όχι μόνον δεν θα χρειαστεί αύξηση αλλά – απεναντίας – θα μπορούσε η επιχείρηση να δώσει και ρεύμα δωρεάν σε όσους καταναλώνουν από 400 – 1000 κιλοβατώρες το τετράμηνο.

Παράλληλα, παραπέμπει σε προηγούμενες ανακοινώσεις της για τα δεκάδες σκάνδαλα στην επιχείρηση τα οποία έχουν αναρτηθεί στην σελίδα της www.genop.gr
 

«Εάν σταματήσουν τα δεκάδες σκάνδαλα σε βάρος της ΔΕΗ με πρώτο και καλύτερο 'το μηχανισμό ανάκτησης μεταβλητού κόστους + 10%', που μόνο για φέτος θα κοστίσει στη ΔΕΗ πάνω από 300 εκατ. ευρώ και εάν το Ελληνικό Δημόσιο και δυο εταιρίες ακόμα πληρώσουν τα 360 εκατομμύρια ευρώ που χρωστούν στο κορόιδο την ΔΕΗ, όχι μόνο δεν θα χρειαστεί καμία αύξηση, απεναντίας θα μπορούμε να δίνουμε ρεύμα δωρεάν σ΄ όσους συνανθρώπους μας καταναλώνουν από 400 – 1000 WH το τετράμηνο» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ σχετικά με τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25