search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:24
MENU CLOSE

Χωρίς Μετρό, ηλεκτρικό και τραμ η Αθήνα

20.12.2012 06:54
Χωρίς Μετρό, ηλεκτρικό και τραμ η Αθήνα - Media

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα Πέμπτη το επιβατικό κοινό αφού χωρίς Μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα είναι όλη τη μέρα η Αθήνα, λόγω των κινητοποιήσεων των σωματείων εργαζομένων των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ).

Ταλαιπωρία περιμένει σήμερα Πέμπτη το επιβατικό κοινό αφού χωρίς Μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ θα είναι όλη τη μέρα η Αθήνα, λόγω των κινητοποιήσεων των σωματείων εργαζομένων των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ). Κανονικά θα λειτουργούν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.
Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για δεύτερη μέρα τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στην ένταξη των εργαζομένων στην επιχείρηση στο ενιαίο μισθολόγιο και στην απόσχιση του τμήματος συντήρησης βαγονιών του ΟΣΕ, της Rosco, η οποία πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί.
Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς ζήτησε ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας «σε ένδειξη αλληλεγγύης τουλάχιστον στους συναδέλφους τους στον ιδιωτικό τομέα».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:24