search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:41
MENU CLOSE

Κλήρωση με «τιτανομαχίες»

20.12.2012 11:41
Κλήρωση με «τιτανομαχίες» - Media

Η κληρωτίδα στη Νιόν είχε… κέφια αφού ανέδειξε πολλά σημαντικά παιχνίδια για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον «πρόωρο τελικό» Ρεάλ-Μάντσεστερ Γ. να ξεχωρίζει.

Η κληρωτίδα στη Νιόν είχε… κέφια αφού ανέδειξε πολλά σημαντικά παιχνίδια για τη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον «πρόωρο τελικό» Ρεάλ-Μάντσεστερ Γ. να ξεχωρίζει. ¨Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως η κλήρωση έβγαλε ακριβώς τα ίδια ζευγάρια με την δοκιμαστική κλήρωση που είχε λάβει χώρα λίγο νωρίτερα.
Συγκεκριμένα, τα ζευγάρια που βγήκαν είναι: Γαλατασαράι – Σάλκε, Σέλτικ – Γιουβέντους, Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου, Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντόρτμουντ, Μίλαν – Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια – Παρί Σεν Ζερμέν και Πόρτο – Μάλαγα.
Εξαιτίας της τέλεσης του τελικού στο Λονδίνο, ειδικός καλεσμένος στην κλήρωση της ΟΥΕΦΑ και πρεσβευτής του τελικού ήταν ο Άγγλος βετεράνος άσος Στιβ Μακμάναμαν, κάτοχος του τροπαίου το 2000 με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 12/13 και 19/20 Φεβρουαρίου στις έδρες των ομάδων που συνέθεσαν το γκρουπ των ανίσχυρων και οι επαναληπτικοί στις 5/6/12/13 Μαρτίου, στις έδρες των ισχυρών. Η κλήρωση για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα γίνει στις 15 Μαρτίου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου 2013 στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή της ομιλίας του, ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, Τζιάνι Ινφαντίνο έστειλε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από την παρωτίδα το πρωί της Πέμπτης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:40