search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:23
MENU CLOSE

Μία σύλληψη στο Βόλο για τα επεισόδια Αντιεξουσιαστών – Χρυσής Αυγής

24.12.2012 16:43
Μία σύλληψη στο Βόλο για τα επεισόδια Αντιεξουσιαστών - Χρυσής Αυγής - Media

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών οδηγήθηκε 30χρονος ο οποίος ενεπλάκη στο αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Χρυσαυγιτών και Αντιεξουσιαστών στο κέντρο του Βόλου.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών οδηγήθηκε 30χρονος (ο οποίος χαρακτηρίζεται ως του αντιεξουσιαστικού χώρου) ο οποίος ενεπλάκη στο αιματηρό επεισόδιο μεταξύ Χρυσαυγιτών και Αντιεξουσιαστών στο κέντρο του Βόλου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη και επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παράνομη οπλοφορία.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό ενός 26χρονου «(επίσης αντιεξουσιαστή) που φέρεται να συμμετείχε στο επεισόδιο, αλλά και για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών.

Σύμφωνα με την Αστυνομίας  γύρω στις 8.30 το βράδυ ομάδα που αποτελείτο από περίπου 15 αντιεξουσιαστές επιτέθηκε με σιδερογροθιές και καρέκλες σε πέντε Χρυσαυγίτες.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν  τρεις υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, εκ των οποίων ο ένας -ηλικίας 55 ετών -νοσηλεύεται με πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο νοσοκομείο του Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο είχαν προηγηθεί μαζικές προσαγωγές της Αστυνομίας στο κέντρο του Βόλου κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής διαδήλωσης με αφορμή τη διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» από τη Χρυσή Αυγή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:21