search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:38
MENU CLOSE

Η μία απόχρωση του γκρι

27.12.2012 06:14
Η μία απόχρωση του γκρι - Media

Μπορεί το best selling βιβλίο με το σοφτ πορνό που πουλάει σαν τρελό σε γυναίκες κάθε ηλικίας (συμπέρασμα, ουδείς έχασε πουλώντας φούμαρα στο υποτιθεμένο ασθενές φύλο) να μιλάει για 50 αποχρώσεις του γκρι αλλά φτάνει και μόνο μία για να προκαλέσει ντόρο

Μπορεί το best selling βιβλίο με το σοφτ πορνό που πουλάει σαν τρελό σε γυναίκες κάθε ηλικίας (συμπέρασμα, ουδείς έχασε πουλώντας φούμαρα στο υποτιθεμένο ασθενές φύλο) να μιλάει για 50 αποχρώσεις του γκρι αλλά φτάνει και μόνο μία για να προκαλέσει ντόρο.

Ειδικά αν κάποιος είναι υπερευαίσθητος σε θέματα που αφορούν τα Χριστούγεννα και έχει πιεί και λίγο παραπάνω, μπορεί να ξεκινήσει μεγάλος καυγάς.

Όπως έγινε ανήμερα τα Χριστούγεννα στην σουηδική πόλη Βάλστα που βρίσκεται 300 χιλιόμετρα βόρεια της Στοκχόλμης.

Τουρίστας που επισκεπτόταν το διάσημο σπα της πόλης για να ριλαξάρει, έζησε την ακριβώς αντίθετη εμπειρία αφού τα νεύρα του χτύπησαν κόκκινο. Σαν το χρώμα της στολής που (είθισται να) φοράει ο Άγιος Βασίλης. Αλλά οι υπεύθυνοι του σπα είχαν τη φαεινή ιδέα να ντύσουν την παραδοσιακή φιγούρα των Χριστουγέννων με στολή που είχε μια απόχρωση του γκρι. Πέραν της αισθητικής (μα, είναι χρώμα το γκρι για Άγιο Βασίλη;), προσβλήθηκε και το θρησκευτικό συναίσθημα του κυρίου. Που ξεκίνησε μεγάλο σαματά στο σπα και ήθελε να γδύσει τον… γιαλαντζί Άγιο. Αφού η υποτυπώδης ασφάλεια του κέντρου θεραπείας δεν κατάφερε να τον ηρεμήσει, κλήθηκε η αστυνομία. Με τα πολλά, και προφανώς με το φόβο της σύλληψης αφού οι Σουηδοί δεν αστειεύονται, ο τουρίστας ηρέμησε και αναγκάστηκε να καταπιεί την πίκρα του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48