search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:59
MENU CLOSE

Εντιμότατοι Απατεώνες

27.12.2012 06:34
Εντιμότατοι Απατεώνες - Media

Ο Χάρι Ντίν, ένας Λονδρέζος που εργάζεται σε μουσείο, καταστρώνει πολύπλοκο σχέδιο για να πείσει κάποιο πλούσιο συλλέκτη να αγοράσει ένα ψεύτικο πίνακα του Μονέ.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Χόφμαν.
Πρωταγωνιστούν: Κάμερον Ντίαζ, Κόλιν Φέρθ, Άλαν Ρίκμαν, Τομ Κόρτνει, Στάνλει Τούτσι.
 
Ο Χάρι Ντίν, ένας Λονδρέζος που εργάζεται σε μουσείο, καταστρώνει πολύπλοκο σχέδιο για να πείσει κάποιο πλούσιο συλλέκτη να αγοράσει ένα ψεύτικο πίνακα του Μονέ. Για να ξεγελάσει τον αγοραστή επινοεί μια ιστορία με την βοήθεια μιας κοπέλας από το Τέξας, ο παππούς της οποίας δήθεν διέσωσε τον πίνακα κατά την διάρκεια του ΄Β παγκοσμίου πολέμου. Όμως την τελευταία στιγμή κάτι δεν πάει καλά με το σχέδιο, και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα προσπαθήσουν να διασφαλίσουν ο καθένας το προσωπικό του «συμφέρον». Που θα καταλήξουν τελικά τα χρήματα, ποιος θα αποκτήσει τον Μονέ, και ποιος θα κατακτήσει την καρδιά της κοπέλας; Από τη στιγμή που το σενάριο φέρει την υπογραφή των Τζόελ και Ηθαν Κοέν, δεν μπορεί παρά κάτι καλό να βγει. Η ταινία παρακολουθείται ευχάριστα και με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς η ίντριγκα αλλά κα η σκηνοθετική προσέγγιση του έμπειρου Μάικλ Χόφμαν τη μεταμορφώνουν σε μια έξυπνη και με αληθοφανείς ανατροπές ρομαντική κωμωδία, με τους χαρακτήρες σε πλήρη δραματουργική ανάπτυξη και τους διαλόγους να σφραγίζονται διακριτικά από το δαιμόνιο σαρκαστικό χιούμορ των Κοέν.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57