search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:08
MENU CLOSE

Έλλειψη λογικής

27.12.2012 18:28

Το να κατηγορείς το κόμμα του οποίου είσαι βουλευτής ότι έγινε «συνιστώσα της Ν.Δ.» και να μην παραιτείσαι, αλλά να προκαλείς… μπας και σε διαγράψουν, δεν στερείται απλώς σοβαρότητας, αλλά και κοινής λογικής!

Το να κατηγορείς το κόμμα του οποίου είσαι βουλευτής ότι έγινε «συνιστώσα της Ν.Δ.» και να μην παραιτείσαι, αλλά να προκαλείς… μπας και σε διαγράψουν, δεν στερείται απλώς σοβαρότητας, αλλά και κοινής λογικής! Ο λόγος για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Αηδόνη, στενό πολιτικό φίλο του Λοβέρδου και του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος, αντί να πάρει τις αποφάσεις του για το πού ανήκει και τι θέλει, συνεχίζει να προκαλεί τον Βενιζέλο, ποντάροντας στον γνωστό αυθορμητισμό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Έλα όμως που ο Μπένι έχει αποφασίσει να τον αφήσει να εκτίθεται και να μην τον κάνει «ήρωα»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15