search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:04
MENU CLOSE

Ο Άγιος Βασίλης πληρώνει φόρους

27.12.2012 22:00
Ο Άγιος Βασίλης πληρώνει φόρους - Media

Η οικονομική κρίση έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και οδηγεί συχνά τους κρατούντες σε εξωφρενικές αποφάσεις και παράλογες επιλογές.

Η οικονομική κρίση έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και οδηγεί συχνά τους κρατούντες σε εξωφρενικές αποφάσεις και παράλογες επιλογές.

Όπως αυτή της κυβέρνησης της Ουκρανίας. Η χώρα είναι σε πολύ δύσκολη οικονομικά κατάσταση και το εξωτερικό της χρέος ξεπερνά τα 9 δισεκατομμύρια δολάρια. Τους τελευταίους μήνες η πραγματικότητα είναι ακόμη χειρότερη στη χώρα και το κράτος ψάχνει έσοδα με το… τουφέκι. Τελευταία απόφαση ήταν η φορολόγηση του Άγιου Βασίλη.

Ο «Ντιντ Μορόζ» είναι η ουκρανική βερσιόν του πιο διάσημου Αγίου και έχει για βοηθό τη «Σνιχουρόνκα», ελληνιστί τη Χιονάτη. Οι παραδοσιακές φιγούρες κερδίζουν κάποια χρήματα τις γιορτινές μέρες και αυτό υπέπεσε στην προσοχή του κράτους.

Το υπουργείο οικονομικών διαπίστωσε μέσω έρευνας στο διαδίκτυο ότι ο Άγιος Βασίλης και η βοηθός του κερδίζουν από 20 έως 350 ευρώ την ημέρα από τα κέρματα που τους δίνει ο κόσμος για φωτογραφίες κλπ. Αποφάσισε λοιπόν να τους φορολογήσει.

Εκδόθηκε μάλιστα εντολή προς τους πολίτες ώστε να καταδίδουν τους «Ντιντ Μορόζ» που φοροδιαφεύγουν!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:01