25/03/2019 00:39:08

Τσίπρας σε Guardian: Είμαστε η ελπίδα για τη μεγάλη αλλαγή στην Ελλάδα

Τσίπρας σε Guardian: Είμαστε η ελπίδα για τη μεγάλη αλλαγή στην Ελλάδα - Media
«Χάσαμε τη μάχη αλλά όχι τον πόλεμο», δηλώνει σε συνέντευξή του στην Guardian ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών.
 
«Είμαστε η μεγάλη ελπίδα για αλλαγή. Και δεν θέλουμε μόνο να σταματήσουμε την καταστροφή, το  λάθος φάρμακο. Θέλουμε και να αλλάξουμε την Ελλάδα. Οι σωστές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις μπορούν να γίνουν μόνο από εμάς. Το πολιτικό περιβάλλον στην Ελλάδα ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν στην κρίση. Χρησιμοποιούσαν το Δημόσιο για ψήφους!», υπογραμμίζει ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι το πρόβλημα του Δημοσίου δεν είναι ποσότητας αλλά ποιότητας.
 
«Αυτή η κυβέρνηση δεν θα αντέξει πολύ» προσθέτει ο κ. Τσίπρας και συμπληρώνει ότι οι «νεοφιλελεύθεροι πολιτικοί αντίπαλοί του έχουν αποτύχει οικτρά».
 
«Η Ελλάδα είναι μοναδική. Ακόμα και μετά την αναδιάρθρωση του χρέους, αυτό συνέχιζε να φουσκώνει. Και αυτό γιατί τα μέτρα που λαμβάνονται δεν προσφέρουν λύση, αντίθετα συμβάλλουν στο σπιράλ του οικονομικού θανάτου της χώρας. Ένα νέο  haircut είναι αναπόφευκτο και θα γίνει μετά τις γερμανικές εκλογές» καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.