search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:19
MENU CLOSE

Ορίτζιναλ 21 Κορίνθου: Η Χρυσή Αυγή μας επιτέθηκε την ώρα που μοιράζαμε τρόφιμα

02.01.2013 10:48
Χρυσή Αυγή: Επιμονή στην τακτική του μίσους - Media

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής Κορίνθου δέχτηκε – σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο σύνδεσμος της ΑΕΚ «Ορίτζιναλ 21» Κορίνθου – ομάδα που μοίραζε τρόφιμα και ρούχα σε απόρους Έλληνες και μετανάστες.

Επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής Κορίνθου δέχτηκε – σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο σύνδεσμος της ΑΕΚ «Ορίτζιναλ 21» Κορίνθου – ομάδα που μοίραζε τρόφιμα και ρούχα σε απόρους Έλληνες και μετανάστες.
 
Στο επεισόδιο συμμετείχε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ευστάθιος Μπούκουρας, ενώ το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στις 27 Δεκέμβρη.
 
Το γεγονός καταδίκασε η Ορίτζιναλ 21 Κορίνθου με ανακοίνωση που εξέδωσε :
 
«Την τελευταία εβδομάδα μέσω δημόσιας ανακοίνωσης, ο σύνδεσμος μας είχε ξεκινήσει τη συλλογή ρούχων και τροφίμων για οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών καθώς και για κρατούμενους που τα χουν ανάγκη.
 
Αυτό μάλλον ενόχλησε κάποιους κι έτσι την Πέμπτη το μεσημέρι, την ώρα που 5 άτομα απέθεταν τα τρόφιμα που προηγουμένως είχαν αγοράσει, 5 φασιστοειδή αποβιβάστηκαν από δύο αυτοκίνητα και κρατώντας πτυσσόμενα γκλόπς τους επιτέθηκαν. Το τι επακολούθησε, τροφή για σκέψη…
 
Υ.Γ. Μάλλον κάποιοι πρέπει να ξεκινήσουν μαθήματα αριθμητικής…
 
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
 
ORIGINAL 21 KORINTHOS»
 
Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή αρνείται ότι μέλη της επιτέθηκαν στους οπαδούς της ΑΕΚ και δίνει τη δική της εκδοχή με ανακοίνωση του πυρήνα της Κορίνθου :
 
«Δολοφονική επίθεση δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής Κορινθίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κ. Ευστάθιος Μπούκουρας από ομάδα αναρχοαριστερών , οι οποίοι ανήκουν και σε σύνδεσμο συγκεκριμένης ομάδας . Ο συναγωνιστής Μπούκουρας κατευθυνόταν οδικώς με 3 ακόμα συναγωνιστές προς την νομαρχία , όταν περνώντας έξω απ τον σύνδεσμο , δέχθηκε απρόκλητη δολοφονική επίθεση από 12 γνωστούς αναρχοσυμμορίτες της Κορίνθου, εκσφενδονίζοντας προς το μέρος του μπουκάλια , πυροσβεστήρες , πέτρες , σίδερα κτλ. . Στα πλαίσια της άμυνας οι συναγωνιστές αντέδρασαν άριστα και έπραξαν τα δέοντα . Τέλος κατατέθηκαν μηνύσεις με συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα κατά παντός υπευθύνου . Η αριστερή τρομοκρατία δεν θα περάσει! Συντρόφια περαστικά σας!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:16