search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:59
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου, μαζί με το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»

03.01.2013 06:27
oldphotosproti_3.1.131357153442.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Νέα μυστικά ξεφουρνίζει η λίστα» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την εξονυχιστική έρευνα για τους συνδικαιούχους των χρημάτων, για τον ύποπτο κρυφό λογαριασμό της μίας εξαδέλφης και για τα δύο «βαποράκια» που ξεπλένουν χρήματα επωνύμων  (Σελ 6,7)

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Νέα μυστικά ξεφουρνίζει η λίστα» και αναλυτικό ρεπορτάζ για την εξονυχιστική έρευνα για τους συνδικαιούχους των χρημάτων, για τον ύποπτο κρυφό λογαριασμό της μίας εξαδέλφης και για τα δύο «βαποράκια» που ξεπλένουν χρήματα επωνύμων  (Σελ 6,7)
 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι «εταίροι» και οι δανειστές μοιράζουν τη χώρα σε «οικόπεδα». Ποια κομμάτια κράτους και οικονομίας παίρνει ο καθένας στον έλεγχο του… Ο αφέντης Ράιχενμπαχ μοιράζει την Ελλάδα, ελέγχει και δίνει εντολές στους τρεις πρόθυμους της συγκυβέρνησης (Σελ 3,5)
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: «Πόδι» Τούρκων στη Θράκη και μέσω του… ξεπουλήματος. Οι κυβερνώντες με κανόνα το «δώστα όλα όσο – όσο» ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία (Σελ 16,17)
 
ΣΧΟΛΕΙΑ: Βία μεταξύ παιδιών, εκφασισμός… και πολύ χρήμα σε ΜΚΟ για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Πώς περιγράφουν το φαινόμενο μαθητές και δάσκαλοι. Οι σχολικές κοινότητες μυρίζουν μπαρούτι και η κυβέρνηση… κοιμάται (Σελ 54,55)
 
 
ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»: «Μύθοι και αλήθειες για τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου»: Επιστήμονες αποκαλύπτουν σε πείσμα της επικοινωνιακής «καταιγίδας» ότι εάν εντοπιστεί πετρέλαιο και φυσικό αέριο και εάν τα κοιτάσματα είναι αξιοποιήσιμα, το δημόσιο θα έχει όφελος από το 2024 με 2026!

Ακόμα: Καίνε σκουπίδια  αντί για πέλετ σε λέβητες – «βόμβες» / Το Μπρίστολ «κατήργησε» τη λίρα Αγγλίας! / Στην πολ ποζίσιον τα αθόρυβα μονοθέσια.
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Συνέντευξη: Μάρθα Φριντζήλα: «Οι πολιτικοί δεν είναι πια άνθρωποι»
Ακόμα: Στα θολά νερά της «Διαύγειας» /  Ο ξεχασμένος Λουντέμης / Οι « φρουροί» του Ερμιτάζ /  Σχολές Ανωτάτης Ζογκλερικής
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58