23/01/2020 15:27:42

45.000 συνταξιούχοι ΟΑΕΕ δεν έχουν απογραφεί

45.000 συνταξιούχοι ΟΑΕΕ δεν έχουν απογραφεί - Media
Περίπου 45.000 ασφαλισμένοι , δηλαδή το 12,8% του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), υπολογίζεται ότι δεν έχουν απογραφεί ακόμα.
 
Σε περίπτωση που δεν απογραφούν έως τη λήξη της προθεσμίας την Παρασκευή, δεν πρόκειται να λάβουν τη σύνταξη του Φεβρουαρίου. Ο ΟΑΕΕ υπενθυμίζει ότι η απογραφή είναι υποχρεωτική και γίνεται με αυτοπρόσωπη παρουσία στα Πιστωτικά Ιδρύματα και στα ΕΛΤΑ όπου τηρείται ο λογαριασμός των συνταξιούχων, ή για τις ειδικές περιπτώσεις που υπάγονται στις εξαιρέσεις στα κατά τόπους τμήματα του Οργανισμού. Τονίζεται επίσης ότι «η 4η Ιανουαρίου 2013 είναι καταληκτική ημερομηνία απογραφής και δεν θα δοθεί άλλη παράταση, ενώ σε όσους δεν απογραφούν ο Οργανισμός θα προχωρήσει άμεσα σε αναστολή καταβολής της σύνταξης του Φεβρουαρίου».
 
«Μέχρι σήμερα από τους 350.000 συνταξιούχους, δεν έχουν απογραφεί περίπου οι 45.000! Δικαιολογίες πλέον δεν χωρούν καθώς δόθηκε επαρκέστατος χρόνος δύο ολόκληρων μηνών για την απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ!» δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.